Cirkel Resort

Vattenläckor på Ankarvägen lagade !

Styrelsen har länge letat efter misstänkta vattenläckor på Ankarvägen, och den 23 aug när K-Å Skansberg var ute och klippte gräs såg han ett ställe som såg misstänkt ut och på det sättet hittades två stycken läckor. Både Ankarvägen 6 och 9.  Båda två åtgärdades omgående, så nu är förhoppningen att vi i föreningen skall minska våra kostnader på vattenförlustkontot.

Ett tack till Henry Helmersson, Hultgrens grävmaskiner och inte minst Fårbo VVS för ett snabbt ingripande.


Här finns protokollen


Protokoll årsmöte 2001

Protokoll årsmöte 2002

Protokoll årsmöte 2003


Protokoll årsmöte 2004


Protokoll årsmöte 2005


Protokoll årsmöte 2006


Protokoll årsmöte 2007


Protokoll årsmöte 2008


Protokoll årsmöte 2009


Protokoll årsmöte 2010


Protokoll årsmöte 2011


Protokoll årsmöte 2012Stadgar UUSF

Gästboken


Skicka gärna en hälsning, berätta en skön historia eller gratulera någon. Berätta om dina blommor eller havsörnen som svävar över udden.

Det är bara fantasin som sätter gränser för vad du vill skriva om i gästboken.Till Gästboken

Uthammars Udde ligger ca 2,5 mil norr om Oskarshamn. Du kör förbi båda infarterna till Figeholm tag sen av till höger vid skylten Uthammar intill Skurö gård. Här på udden  finns ca 60 hus med en blandning av både permanentboende och sommarboende. Om paradiset finns på jorden då ligger det i Uthammar.

 

Trädgårdsavfall

 

Styrelsen har beslutat att de som önskar får lägga sitt trädgårdavfall mitt emot Segelvägen 16 från höstens arbetsdag till vårens arbetsdag. Då vi nu 2020 har en Coronakris och inte har en samlad arbetsdag har högen där vi samlar ris eldats upp. Vi har ju även haft brandfara pga. torrt fjolårsgräs så försiktighet bör råda vid eldning, lyssna på rapporter om eldningsförbud och var aktsam. Vi ser nu gärna att det inte samlas någon ny rishög på platsen där utan vill någon elda så får var och en ombesörja det eller föra bort det för egen maskin.

Då vårens arbete på Udden i år är i full gång på ett nytt sätt och alla drar sitt strå till stacken :) vill jag också passa på att tacka de medlemmar som har möjlighet att göra så fint i vårt område. Tusen tack till Er alla !


//Lill, Ordförande, Styrelsen